Jumat, 06 November 2015

The Best Antara Concentrators oksigen mudah alih

The Best Antara Concentrators oksigen mudah alih

Penumpu oksigen mudah alih mempunyai banyak kelebihan berbanding tangki silinder tradisional dan dengan itu, kedua-dua pesakit oksigen baru dan pesakit yang berpengalaman tidak perlu menderita lagi dengan silinder berat. Selain menjadi ringan serta memastikan bekalan berterusan oksigen, penumpu mudah alih boleh beralih dari kuasa AC domestik untuk kuasa DC di dalam kereta atau kuasa bateri. Selain itu, peranti mudah alih adalah dengan kelulusan FAA supaya mereka boleh digunakan semasa perjalanan udara tanpa sebarang. Oleh itu, concentrator oksigen mudah alih menjamin kebebasan dan keselesaan maksimum kepada pengguna. Walaupun membeli concentrator oksigen mudah alih, ia mesti kualiti yang terbaik dan terjamin dan perlu memenuhi semua keperluan pesakit yang akan menggunakan yang sama. Di sini, harga sahaja tidak boleh menjadi faktor penentu. Peralatan yang boleh dipilih selepas perundingan yang tepat dan perbandingan.

Respironics EverGo dan Invacare XPO2 adalah dianggap sebagai yang terbaik di antara dua produk concentrators oksigen mudah alih. Kedua-dua peralatan FAA diluluskan adalah padat dan ringan. Bekas model yang mempunyai berat £ 10 memberikan hayat bateri yang paling lama dan versi yang kedua berat hanya 6 pound.

Respironics EverGo adalah concentrator oksigen yang paling ideal untuk pesakit aktif secara fizikal. Dengan kedua-dua bateri ia mempunyai berat kira-kira 10 lbs dan dengan bateri tunggal jumlah berat akan menjadi hanya 8 lbs. Dengan 8 jam hayat bateri model ini dianggap sebagai concentrator oksigen mudah alih yang terbaik. Peranti ini disediakan dengan skrin sentuh yang tahan air dan cecair. Sama ada kedua-dua bateri boleh digunakan pada masa yang sama atau dengan bateri tunggal peranti boleh diletakkan untuk digunakan. Peralatan yang akan berfungsi selama 4 jam dengan bateri tunggal. Bateri boleh dicas semula dan akan memberikan tempoh yang sama sekali lagi. Aliran nadi concentrator ini boleh dilaraskan dalam julat 1-6 dan ia pergi oleh ½ kenaikan. Walaupun bateri tambahan yang ada, peranti ini boleh dikenakan dengan pemetik api juga.

The Invacare XPO2 adalah salah satu antara terkecil concentrator oksigen mudah alih yang terdapat hari ini. Peranti ini melakukan walaupun pada ketinggian yang sangat tinggi dengan itu menyediakan lebih banyak kebebasan dan keselesaan kepada pengguna. Ketahanan, kebolehpercayaan dan keupayaan untuk melaksanakan walaupun pada ketinggian 10,000 kaki membuat peranti ini yang paling popular berakhir. Hayat bateri 2.5 jam boleh dipertingkatkan hingga 5 jam dengan menggunakan pek bateri tambahan yang adalah pilihan. Kawalan-cirinya adalah mudah untuk digunakan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar